Чи не знаєте, де в Києві можна замовити красивий букет квітів з доставкою? На день народження подруги хочу купити красивий букет квітів, а сам немаю часу обійти квіткові магазини.
Купити квіти для подруги
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-21 07:24:36
Зверніть увагу на сервіс Розумна Квітка. Там широкий вибір квітів та букетів, а також можна замовити доставку. Я там замовляв букет на день народження дружини і залишився задоволений якістю.
Поделиться32023-04-21 07:24:48
Я недавно замовляв букет квітів на сайті Flowers. Також дуже задоволений сервісом та якістю квітів. Особливо подобається те, що там можна замовити квіти з доставкою в той же день.
Поделиться42023-04-21 07:25:03
Доброго часу доби. Якщо ви хочете купити гарний букет квітів https://zelena.ua/bouquet/bukety.html тоді раджу подивитися ось тут варіанти. Вони самі створюють різні букети, які можна підібрати під різні ситуації.
Я раджу вам подивитися вибір букетів, їх вартість, і тоді вже визначатися з вибором. До речі доставка букетів у них так само є, тому можете замовити букет прям додому, і Вам його привезуть найближчим часом за вказаною адресою. Вже декілька разів замовляв у них квіти.